PUI háttér
HU EN
Profizmus
Precizitás
Partnerség

Kapcsolat

Papcsák Ügyvédi Iroda

Székhely: 1066. Budapest, Teréz krt. 40. III/26.

Reg.szám: 4231

Budapesti Ügyvédi Kamara

Telefon: 00-36-1-412-0742

Fax: 00-36-1-312-5922

E-mail: papcsak @ papcsak.hu

Irodavezető: Dr. Trencsán Gábor

Reg.szám: 01-19214

Budapesti Ügyvédi Kamara

E.mail: trencsan.gabor @ papcsak.huMegközelítés

Autóval

Az Iroda Budapest főváros VI. kerületében a Teréz krt. 40. szám alatt a III. em. 26. szám alatt található. Gépjárművel a Teréz krt. a legnagyobb főváros központjába vezető főutak mentén könnyen megtalálható, így nyugatról a Margit-hídon keresztül a Szent István krt. folytatásaként, északról a Váci út, kelet felől az M3-as autópálya bevezető szakasza folytatásaként az Andrássy útról jobbra kanyarodva az Oktogon tértől, valamint délről a Bajcsy-Zsilinszky útról a Podmaniczky útra fordulás után érhető el.

Előzetes bejelentkezés esetén az Iroda a szemben lévő mélygarázsban (Hotel Béke) parkolóhelyet tud biztosítani a tárgyalás időtartamára.

Tömegközlekedéssel

Az Iroda a VI. kerület (Terézváros) frekventált területén helyezkedik el, így a 4-6-os villamossal a Nyugati téri megállótól, valamint a kék 3-as metró Nyugati téri megállójától 3 perc távolságra található.

Repülővel

Budapestre a világ számos országából érkeznek repülőgépek. Az Iroda a magyarországi nemzetközi légi forgalmat bonyolító Budapest Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér érintésével a tömegközlekedési eszközök, vagy taxi szolgáltatás igénybevételével közelíthető meg. Az Iroda office service szolgáltatást nyújtó partnerein keresztül kérésre, előzetes egyeztetés után sofőrszolgáltatást biztosít partnerei részére a budapesti tartózkodás időtartamára.

Kapcsolatfelvétel

Ügyvédi Irodánk a modern kor kihívásainak megfelelően rendelkezik mindazon infrastrukturális feltételekkel, amelyekkel a leghatékonyabb formában tudjuk ügyfeleink jogi és gazdasági problémáit megoldani, valamint a megoldásokra javaslatot tenni.

Erre figyelemmel a honlapunkon is található valamennyi elérhetőségünkön állunk szíves rendelkezésükre akár írásban, akár szóban.

Ügyvédi Irodánk munkatársai örömmel üdvözlik ügyfeleink bármely megkeresését és rugalmas, alkalmazkodni képes munkaszervezetünkkel a lehető legrövidebb időn belül válaszolunk a megkeresésére, vagy természetesen az ügyfelünk választása szerint személyes konzultációt biztosítunk. Ügyvédi Irodánk, amennyiben indokolt ügyfeleinknél is biztosítja személyesen történő konzultációt előzetes megbeszélést követően.

Elektronikus eszközökkel történő kapcsolatfelvétel

Ügyvédi Irodánkkal, valamint munkatársainkkal lehetőség van korunk modern informatikai rendszereinek köszönhetően ún. elektronikus levél (e-mail) útján történő kapcsolatfelvételre. Az elektronikus levél útján történő adatátvitel ugyan gyors, de biztonsági kockázatot is rejt magában. Abban az esetben, ha ügyfelünk e-mailen keresztül veszi fel velünk a kapcsolatot, úgy válaszunkat e-mailen keresztül fogjuk eljuttatni, illetőleg a levélben történő felhatalmazás alapján más szokásos elérési formák alkalmazásával, így különösen telefon, fax, valamint hagyományos postai levél útján.

A napi kapcsolattartást az elektronikus levelezési forma meggyorsítja, azonban az ügyek biztonságos menetének biztosítására Ügyvédi Irodánk gyakran alkalmazza a postai úton történő küldemény továbbítást. Ez ugyan rugalmatlanabb, de hazánk gazdasági életének szereplői közötti jogviták megoldása során gyakran indokolt.

A kapcsolattartás területén is mindazonáltal alkalmazkodunk ügyfelünk elvárásaihoz, valamint helyzetéhez.