PUI háttér
HU EN
Profizmus
Precizitás
Partnerség

PAPCSÁK ÜGYVÉDI IRODA

A Papcsák Ügyvédi Iroda jogelődje 1996. február 1-jén Solymáron kezdte meg tevékenységét egyéni ügyvédi irodaként.

Tekintettel az időközben bekövetkező változásokra, 2008-ban megalakult a Papcsák Ügyvédi Iroda, majd 2009. elején partnereimmel és társult tagjainkkal létrehoztuk a Papcsák Ügyvédi Irodai Társulást, amelynek célja a hatékonyabb, áttekinthetőbb szervezet kialakítása, valamint a meglévő és leendő ügyfeleink számára egy rugalmas munkaszervezeti modell megalkotása volt.

Az Ügyvédi Irodai Társulás megszűnését követően irodánk 2015. január 05. napjától a Budapesti Ügyvédi Kamara tagjává vált.

Ügyvédi Irodánk ügyfélkörébe a gazdasági élet eltérő területein, különböző tevékenységeket végző hazai és külföldi szervezetek, vállalkozások tartoznak. Tevékenységünk során, a ránk bízott feladat megoldásakor a legmesszebbmenőkig figyelembe vesszük az adott ügyfél elvárásait, amelyhez természetesen folyamatosan biztosítjuk a szükséges szakmai csapatot, akik jelentős jogi, illetve más szakmai területeken elismert szakértői tapasztalattal rendelkeznek.

A feladatok megoldásába bevont kollégáink rendelkeznek az adott jogterület ellátásához szükséges legmagasabb szintű szakmai tudással. Ügyvédi Irodánk folyamatosan biztosítja kollégáink részére a precíz munkavégzés érdekében a szakmai fejlődéshez, a specializációhoz szükséges feltételeket, valamint a folyamatos szakmai továbbképzéseken történő részvételt.